Behandelingen

Bij Bellemi ligt de focus op het gelaat & de handen, maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden! 

Zowel voor gelaatsverzorging als make-up hebben we hele ontspannende mogelijkheden of kan je zelf aan de slag in 1 van onze workshops. Dit kan zowel privé, waar jij de focus helemaal zelf kan beslissen. Of tijdens een gezellige avond met vriendinnen. 

Daarnaast zijn er nog heel wat manicure & pedicure mogelijkheden. Je kan gaan voor de standaard verzorging, dan werken we af met een mooi kleur nagellak. Ga je liever voor iets steviger? Dan zijn er de mogelijkheden gellak en gelnagels. 

Tot slot zijn er nog tal van andere mogelijkheden zoals epilaties, wimperextensions, wimperlift en hennabrows. Kortom, voor ieder wat wils.

Laat me gerust weten wat ik voor jou kan betekenen! Heb je bijkomende vragen? Neem zeker contact met ons op via sociale media, mail, what's app of het contactformulier op de homepagina. 

Liefs, 

Emilie 

Make up Meerhout
Gelaatsverzorging Meerhout

Make-up applicatie

Een feest of evenement in de vooruitzichten? Dan is dit misschien wat jij zoekt!

Tijdens een make-up applicatie gaan we samen de make-up look bespreken. Op voorhand stuur ik je even een mail om te kijken welke look je wenst te bekomen.


Afhankelijk van jouw wensen kan je binnen de drie kwartier tot het uur naar jouw feest vertrekken. 


Deze behandeling is ook mogelijk op verplaatsing, stuur hiervoor zeker een mail op voorhand indien je dit wenst.  

Gelaatsverzorging

Even helemaal relaxen met de wondere ingrediënten uit de Dode Zee. 

Na zelf enkele jaren de producten van Ahava te gebruiken, was het vanzelfsprekend dat ik met dit merk aan de slag ging in mijn eigen salon. Ze hebben voor iedere huid een mogelijkheid, ook voor thuisgebruik.

Ben je niet zeker welke behandeling je best reserveert? Je kan op voorhand een berichtje sturen via de contactknop hieronder. Dan kunnen we samen kijken wat jij net wenst te bekomen in jouw verzorging. Iedere behandeling wordt afgestemd op jouw huid.

Make up Workshop Meerhout
Gelaatsverzorging Meerhout

Groepsworkshop

Zin in een ontspannende avond met vriendinnen? Wil je graag jezelf in de watten leggen? Of ben je op zoek naar tips voor een make-up look?

Reserveer voor jezelf en max. 3 vriendinnen een groepsworkshop make-up of skincare. Kom alles te weten over jouw huid en hoe je deze het best kan verzorgen of opmaken. 

Ahava & Mesauda bieden ontelbare mogelijkheden om de producten gemakkelijk & snel thuis te gebruiken. 

Op de workshop pagina vind je meer mogelijkheden over de verschillende thema's. Op zoek naar een specifiek thema? Geen probleem! Stuur me een mail en ik geef je alle info.

Priveworkshop

Ben je op zoek naar een dagelijkse verzorging? Of wil je te weten komen wat jouw ideale ooglook is? Geef jezelf wat me-time en boek jouw privé workshop.

Gedurende deze 1 uur durende workshop gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Enkele dagen voor onze afspraak ontvang je van mij een mail om onze focus te bepalen. Om zoveel mogelijk uit jouw uur te halen gaan we een aantal zaken overlopen waar je thuis zeker mee aan de slag kan.

Na de workshop wordt jouw inschrijvingsgeld het stoptegoed. Hierdoor ga je dus naar huis met de gebruikte producten & een handig stappenplan. Achteraf nog vragen? Geen probleem, via mail en de sociale media kanalen ben ik steeds te bereiken. 

Wimperlift Meerhout
Gelnagels Meerhout

Wimpers & wenkbrauwen

Wake up with make-up

Hennabrows, lashlift of een combinatie van de twee geven je ogen een instant open blik. Je hoeft je dan ook voor 6 tot 8 weken geen zorgen te maken over uitlopende mascara of het bijtekenen van je wenkbrauwen.

Klinkt als een droom, toch? 

Handen & voeten

Onze handen & voeten zijn dagelijks voor ons in de weer, ook zij verdienen het om af en toe net dat tikkeltje extra te krijgen.

De algemene verzorging kan steeds via een mani- of pedicure. Wil je deze afwerken met een mooi kleurtje? Vergeet dan zeker niet om de gellak of gelnagels erbij te reserveren, zo geniet je 4 weken van jouw gekozen kleur!