Gelaatsverzorging Ahava

Kom meer te weten over de verschillende gelaatsverzorgingen van Ahava.

Mineral Escapade

45 min - 45 euro

De kortste gelaatsverzorging (zonder epilatie) die je huid een verfrissende boost geeft. De nadruk ligt op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met Dode Zee-extracten. De ideale verzorging om Ahava te leren kennen. 

Mineral Detox

60 min - 55 euro

We gaan de overbelaste, gestresseerde huid terug in evenwicht brengen en opnieuw energie geven. Iedereen kan deze behandeling laten uitvoeren. We gaan de dagelijkse uitdagingen van de huid (toxische stoffen, vuil, smog...) aanpakken die vroegtijdige veroudering, grauwheid en vermoeidheid veroorzaakt.

Mineral Brightening and renewal

60 min - 70 euro

Om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan, maken we gebruik van deze anti- aging behandeling. Het is een hydratatie boost voor de huid waar we ook de eerste lijntjes en oneffenheden zullen aanpakken. 

Uplift skin treatment

60 min - 80 euro

In deze gelaatsverzorging werken we aan je algemene huidconditie door deze te versterken tegen omgevingsfactoren. We vertragen het verouderingsproces van de huid, gaan bestaande rimpels verminderen en het ontstaan van nieuwe voorkomen.

Apple of sodom

60 min - 80 euro

Een slim, efficiënt en veilig alternatief voor botox! Deze anti-age gelaatsverzorging op basis van het Apple of Sodom-complex gericht op de algemene huidverbetering, strijkt rimpels & fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Een duidelijk voor en na verschil vanaf de eerste behandeling!

0478325050

©2020 door Bellemi. Met trots gemaakt met Wix.com