Gelaatsverzorging

Welke verzorging voor jouw huid?

De producten van Ahava hebben voor iedere huid een oplossing. Benieuwd welke gelaatsverzorging jij best kiest, lees hieronder dan zeker even de verschillende mogelijkheden.

Gelaatsverzorging Meerhout
 

Verschillende gelaatsverzorgingen

Iedere verzorging gaat haar eigen nadruk leggen, maak zeker even kennis met onze mogelijkheden.

Mineral Escapade

De ideale kennismaking met de producten uit de Dode Zee. 

Deze verfrissende boost voor het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exoliëren met de Dode Zee-mineralen en modder is jouw perfecte introductie. 

Deze verzorging is exclusief epilatie. 

Mineral Detox

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. 

We gaan de natuurlijke zelfverdediging van de huid versterken om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden. Deze verzorging laat jouw huid weer stralen!

Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, mannen & vrouwen. 

Mineral Osmoter Recharge

Een intens hydraterende verzorging die de vochtbalans van de huid vanbintnenuit herstelt. 

Boost de hydratatie van jouw huid die door de dagelijkse stress en agressie haar levensnoodzakelijk vocht verliest. Deze verzorging gaat het huidoppervlak egaliseren, verzachten en een stralende teint onthullen.

Geschikt voor alle huidtypes/ gedeshydrateerde huid. 

Mineral Brightening & Renewal

De ideale anti-aging behandeling voor de eerste tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes of oneffenheid in de teint. 

Een verhelderende egaliserende en huidvernieuwende behandeling. De vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt, de huid straalt en wordt gladder. 

Geschikt voor alle huidtypes/ hyperpigmentatie, zonneschade, ouderdomsvlekken of oneffen teint

Uplift skin treatment

Ahava's meest geavanceerde anti-aging verzorging die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert in de levende huidlagen. 

Tijdens deze verzorging gaan we de algemene huidconditie bevorderen door de huidbarrière te versterken tegen omgevingsstressoren. Het huidverouderingsproces wordt vertraagd. We gaan de diepe rimpels verminderen en het ontstaan van nieuwe voorkomen. 

Geschikt voor nature huid, gestresste en doffe huid, vermoeide huid, oppervlakkige en diepe rimpels. 

Apple of Sodom Signature Treatment

Bezorgd om de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering? Probeer dan dit slimme en veilige alternatief voor botox!

Deze multi-voordelige anti-aging verzorging op basis van de Apple of Sodom is gericht op de algemene huidverbetering. We strijken de rimpels & fijne lijntjes glad, versterken de stevigheid van de huid en egaliseren de teint. 

Geschikt voor alle huidtypes/bezorg om zichtbare tekenen van huidveroudering/ op zoek naar een veilig alternatief voor botox