Schoonheidsspecialiste Meerhout

Hoi, mijn naam is Emilie.

Wat leuk dat je de weg naar Bellemi gevonden hebt! Voor je jouw eerste afspraak maakt begrijp ik dat je wilt weten bij wie je terecht komt. Daarom stel ik me graag even voor, hieronder kom je alvast heel wat over mij te weten!

  Mijn verhaal 

  Op 17 december 1994 ben ik geboren in Tienen, de suikerstad. Ik mocht opgroeien met twee zussen en later ook met twee stiefbroers. Als oudste van een groot gezin zorg ik graag voor anderen, zeker zodat ze hun goed zouden voelen. 

  In het secundair onderwijs volgde ik chemie, met als doel later mijn eigen skincare te ontwikkelen. Maar na zes jaar had ik er al genoeg van en bleek dat ik liever aan de slag ging met de producten zelf. Dus ging ik schoonheidsspecialiste studeren, eind 2015 bestond Bellemi voor de eerste keer op papier. Bij het indienen van het eindwerk wist ik dat het er ooit van ging komen, op die manier wou ik opnieuw voor anderen zorgen. 

  Fast forward naar 2019, ik verhuisde naar Meerhout en mijn vriend had een kamer over waar niets mee gebeurde. Hij gaf me dan voor de eerste keer de kans om van mijn droom werkelijkheid te maken. Op 18 november 2019 opende het salon haar deuren om in maart 2020 voor de eerste keer alweer te sluiten. Gedurende de twee jaar die daarop volgde heb ik me hard bijgeschoold, een website gebouwd en gewerkt aan de droom, zodat die toch zou slagen. Ik ben dan ook opzettend trots dat de deuren nog steeds geopend zijn. 

  De focus van het salon is en blijft de handen en het gelaat. Het doel is om iedereen die het salon binnenkomt stralend en zelfzeker weer naar huis te sturen. Boordevol tips en tricks om zelf thuis aan de slag te gaan. 

  Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten.

  Liefs,

  Emilie 

  Contact

  Heb je graag eerst contact voor je langskomt in het salon, dan kan dat zeker en vast! Via de contactgegevens hiernaast ontvang je binnen de 48u antwoord op jouw vraag. 

  What's app of bericht: 0478 32 50 50 

  Of gebruik de sociale media accounts van Bellemi