Over mij

Hallo!

Welkom op de pagina waar ik mezelf even voorstel. Nu ja, even, kom vooral te weten waarom ik Bellemi ben opgestart, wie ik ben en wat ik graag wil bereiken. Wil je toch nog iets specifiek te weten komen? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet ;-)

Mijn naam is Emilie, geboren op 17 december 1994 in de suikerstad Tienen. Ja, een heel eind van waar ik het salon ben opgestart. Ik ben samen met mijn twee zussen en twee stiefbroers grootgebracht in Hoegaarden. Ik denk dat het zorgende er hier een beetje is ingekropen. Als oudste van een nieuw samengesteld gezin gaat dit automatisch. 

De interesse voor make-up en skincare is er altijd wel geweest. Met die reden ben ik chemie gaan studeren in het secundair onderwijs. Ik zag het al helemaal voor mij hoe ik mijn eigen producten ging samenstellen. Ergens onderweg is mijn interesse veranderd. Het bezig zijn met de producten zelf vond ik veel aangenamer. Mensen wegwijs maken in deze producten nog veel meer. 

Na mijn secundair heb ik eerst nog geprobeerd leerkracht te worden, maar de aantrekkingskracht naar de schoonheidszorg werd te groot. Na twee jaar ben ik schoonheidsspecialisatie gaan studeren. Ik was nog nooit zo enthousiast om naar school te gaan. In 2015 ben ik dan ook afgestudeerd als schoonheidsspecialiste

Tijdens deze opleiding kregen we de opdracht om een zaak op papier op te starten. En bij een zaak hoort natuurlijk een naam. Na lang brainstormen met mijn mama ben ik op 'Bellemi' uitgekomen. Dit omdat mijn jongere nichtjes en neefjes mijn naam niet konden uitspreken, zij hadden hier zelf 'Ellemi' van gemaakt. 

Vier jaar later, op 18 november 2019 was het dan eindelijk zover. Bellemi deed officieel haar deuren open. Het was een vreemd eerste jaar dat de nodige stress met zich meebracht. Op naar een minder hectisch tweede jaar ;-)

Liefs

Emilie 

Foto's van Liesje Brockley Photography

0478325050

©2020 door Bellemi. Met trots gemaakt met Wix.com