Bellemi in 2022!

Laat me starten met een welgemeende dank je wel. Dank je wel voor al jouw reservaties, bestellingen en leuke babbels in 2021. Met een gerust hart sloot ik het jaar af. Want ondanks de genomen maatregelen door de regering mag ik nog een jaar mijn deuren voor jou open zetten. Zonder jou had dit niet gelukt.


Ook wanneer je nieuw bent op de website wil ik je heel graag bedanken dat je wilt kennismaken. Lees zeker verder om te kijken wat de doelen zijn in 2022 voor het salon. Wat ik voor jou wil kunnen betekenen.


Terugblik


Wanneer ik terugkijk naar 2022 zijn er een aantal belangrijke veranderingen op het pad gekomen.


Om te starten hebben we er het fantastische merk Hydropeptide bijgenomen. Met dit nieuwe merk spelen we echt in op huidverbetering. De peptiden in ieder product van Hydropeptide gaat actief aan de slag om de staat van jouw huid te resetten en aan te pakken.Daarnaast hebben we Mesauda, het Italiaanse make-up merk enorm uitgebreid. Dit merk legt de focus op draagbare make-up maar speelt zeker ook in op de trends. Met het zicht op het organiseren van groepworkshops om jou te leren hoe je jouw gelaat het beste opmaakt. Hier gaan we zeker verder mee aan de slag in het nieuwe jaar.


Ahava is de start van Bellemi geweest en nemen we dan ook heel graag mee naar het nieuwe jaar. Het merk heeft haar oorsprong aan de Dode Zee en brengt al het goede in een flesje naar jouw badkamer.


Focus

De focus van Bellemi blijft groei. Groei in behandelingen, zowel verbeteren als uitbreiden. Steeds met het doel om jou de best mogelijke service en kwaliteit te bieden.


De eerste bijscholingen staan al op het programma. In de eerste drie maanden van het nieuwe jaar heb ik de focus gelegd op de gelnagels en make-up. De make-up opleidingen ga ik zoals altijd volgen bij Tom Vandewalle. (Indien je interesse hebt in make-up is zijn instagram profiel steeds een grote bron van inspiratie). Voor de trainingen rond gelnagels en gellak gaat het een combinatie worden van online en fysieke trainingen.


Eerste veranderingen

We zijn momenteel achter de schermen heel hard aan het werk aan huidtrajecten. Hier gaan we bepalen wat we voor jouw huid kunnen doen en op welke manier we deze het snelste kunnen helpen. Meer informatie hierover volgt rond eind februari.


Daarnaast gaan we terug meer naar de eerste intentie van Bellemi. Stilaan gaan de behandelingen dat niets met het gelaat en de handen te maken hebben weer verdwijnen. Ik kan er zelf ontzettend van genieten om alle behandelingen uit te voeren, maar om de kwaliteit van iedere behandeling te garanderen gaan we het aanbod weer beperken.

Wanneer de behandelingen effectief uit het aanbod gaan wordt tijdig meegedeeld via onze sociale media. Ik verwijs je dan ook graag door naar collega's uit de buurt waar ik zelf goede ervaringen mee heb.


Iedere verandering, groot & klein, wordt meegedeeld via de sociale media. Indien je op de hoogte wil blijven kan je ons altijd volgen op

- Instagram: @bellemi.skincare

- Facebook: Bellemi


Ik zie je graag snel terug!


Liefs

Emilie
9 weergaven0 opmerkingen