De essentie van 'essence'

Een essence, een onderschatte, maar zo belangrijke stap in een skincare routine.


Om te starten maak ik even een vergelijking. Stel, je morst een glas frisdrank en wilt dit opruimen door een vaatdoek te gebruiken. Je eerste stap zal altijd zijn om deze nat te maken, want anders neemt deze doek geen vocht op. Je huid werkt op dezelfde manier. Is je huid vochtarm, dan zal deze amper product opnemen. We willen onze huid zo goed mogelijk hydrateren voor we aan onze skincareroutine beginnen. Als onze huid goed gehydrateerd is zal deze minder product nodig hebben.Vocht is de essentie van hydratatie en hydratatie is de essentie van schoonheid.


Hoe gaan we zo'n essence nu gebruiken. Het antwoord is simpel: direct na de reiniging. Zo kunnen alle komende producten beter opgenomen worden. Of het nu een serum, een masker of je dagcrème is, deze zal ten volle benut worden na het aanbrengen van je essence. Dit hooggeconcentreerde water-naar-serum-achtige product is dé dorstlesser voor jouw huid. En bij Ahava heb je hier twee mogelijkheden.


De eerste hoort bij de 'Time To Smooth-lijn'. De 'Age Control Even Tone Essence' doordenkt de huid met

hydraterende en egaliserende ingrediënten voor een zachter en meer gehydrateerd huidoppervlak. Dagelijks gebruik optimaliseert het vochtgehalte, verheldert de teint en versterkt de huid tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Zoals eerder gezegd breng je deze aan na je reiniging, dit doe je door een paar druppels in je handpalm te gieten en deze op je gelaat aan te brengen. Doe dit met zachtjes kloppende bewegingen om het product echt in je huid te duwen. Doe dit twee maal per dag, 's ochtends voor je dagcrème en 's avonds voor je nachtcrème.

Dan hebben we nog eentje die tot de 'Apple of Sodom'-lijn behoort. De lichte waterlotion-essence bevat het AoS-complex, met een klinisch bewezen, rimpel-gladmakend patent. De indrukwekkende actief voedende bestanddelen bieden de huid een must-have basis voor de komende skincareroutine. Ook dit product breng je rechtstreeks op een gereinigd gelaat en hals en ga je lichtjes masserend in de huid duwen. Deze essence geeft de huid een royale hoeveelheid vocht om direct zacht en geplumpt te maken, waardoor ze ontvankelijker wordt voor de komende producten. Het Apple of Sodom-complex gecombineerd met actieve ingrediënten gaan je huid glad maken en zorgen voor een geavanceerde rimpelvermindering. Hiernaast zal de essence je huid ook in balans brengen en verfrissen.


Voor mijn huid heeft dit een ontzettend groot verschil gemaakt en ik ben er zeker van dat dit voor jouw huid hetzelfde kan betekenen.


Indien je vragen hebt mag je me deze uiteraard altijd stellen, via mail, what's app of het contactformulier van de website.


Tot snel,

Emilie


Time to smooth - Age control even tone essence : €48,00

Apple of Sodom: Activating Smoothing Essence: €55,00


Bron: Ahava

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

He-Shi