Dead Sea Osmoter Familie


Je hebt me er in het instituut vast al over horen vertellen. Of je hebt het misschien al gelezen op één van de sociale media accounts, maar we zijn bij Ahava heel trots op de ‘Dead Sea Osmoter’. Maar wat doet dat eigenlijk… Bij Ahava hebben we verschillende producten die onder de lijn ‘Dead Sea Osmoter’ vallen. Het fijne is dat eender welk huidtype deze producten kan gebruiken. Jij kan (samen met je schoonheidsspecialiste) beslissen welk product het meeste nut heeft voor jouw huid.
Om te beginnen kan ik je al vertellen dat de osmoter op zich drie functies heeft, deze gaat je huid rehydrateren, verhelderen en de celenergie herladen. Dit op zich is al ontzettend interessant voor élke huid.


Het eerste product dat we gaan bekijken is de Dead Sea Osmoter Concentrate. Deze gaan we aanbrengen op een gereinigde huid, onder onze dag- of nachtcrème. Dit product is universeel voor alle huidtypes en leeftijden en gaat de huid gedurende 24 uur rehydrateren, verhelderen en herladen. Het stimuleert ook de werking van eender welke hydraterende crème die nadien wordt aangebracht.

Dan hebben we de Dead Sea Osmoter Eye Concentrate. Een multi-functionele osmoter concentratie om de delicate huid rondom de ogen aan te pakken. Het product pakt de donkere kringen, gezwollen oogleden en droogtelijntjes aan. Het doet de ogen herleven! We kunnen deze op twee manieren gebruiken. Het product op zich met de vingertoppen aanbrengen op de oogcontouren, ’s ochtends en ’s avonds. Of we combineren het met een oogcrème om anti-aging te bevorderen. Dan gaan we eerst de Dead Sea Osmoter Eye Concentrate aanbrengen met drainerende bewegingen, gevolg door een oogcrème. Ook hier gaan we ’s ochtends en ’s avonds te werk.


De volgende is de Dead Sea Crystal Osmoter X6. Deze bevat maar liefst 21 mineralen die je celenergie én collageen boosten! Dit revolutionaire serum smelt samen met de oppervlaktelagen van de huid, om zo de meest essentiële actieve ingrediënten te leveren. De rimpels worden zichtbaar verminderd én vocht, elasticiteit en stevigheid worden aanzienlijk hersteld. Een jongere uitstraling en zichtbare gloed verzekerd!


Hiernaast hebben we dan nog de Dead Sea Osmoter Eye Mask. Deze zorgt voor een directe verzorging van de fijne lijntjes en rimpels, hydrateert en vermindert tekenen van vermoeidheid. Ook zal het de oogzone beschermen voor vroegtijdige veroudering en bevordert het een frisse en stralende blik. Je brengt ze aan op een gereinigde huid en laat ze 10 minuten zitten. Masseer het resterende product in de huid.Dan hebben ze zopas twee nieuwe producten toegevoegd aan deze fantastische familie. Als eerste nieuwe product is er het Dead Sea Osmoter Concentrate Even Tone Serum (ja, een hele mond vol. Dit zijdezacht, vederlicht serum zorgt voor een frissere, lichtere en heldere teing. Deze bevat het Osmoter concentraat verrijkt met plantaardige anti-oxidanten. Het vermindert de dode en oneven teint en helpt verkleuringen in de loop van de tijd te verminderen.
Daarnaast is er een crème uitgebracht de ‘Osmoter Concentrate Supreme Hydration Cream - blue light defender’. Deze zorgt voor een intense hydratatie, beschermt de huid tegen blauw licht, recupereert de vitaliteit en de gezonde uitstraling van de huid én voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. Ik zie je al denken "blauw licht?!". Ja, we hebben vandaag de dag en zeker in de quarantaine ontzettend veel te maken met blauw licht. Hoe lang zit jij voor je computer/tablet? Check je niet net iets vaker je smartphone? Wel, die zenden blauw licht uit. En recent onderzoek heeft uitgewezen dat deze stralen dieper gaan dan het alom bekende UV-licht. Dus, bescherm je huid niet alleen wanneer je buiten komt, maar ook wanneer je binnen voor je computer zit.


Dank je wel voor jullie aandacht


Tot snel!

Emilie


(bron: Ahava)

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

He-Shi