He-Shi

I fake it at last once a week.

We weten het allemaal, UV-stralen zijn schadelijk. De grootste boosdoeners hierin zijn de zon, zonnebank en infrarood. Maar toch kunnen we het niet laten om ieder jaar opnieuw (on)beschermd in de zon te gaan liggen om toch dat bruine kleurtje te kunnen laten zien. Het gevolg van in deze stralen te gaan zitten is dat onze huid sneller verouderd. We gaan de huid uitdrogen, het collageen in onze huid verslapt en er is kans op de vorming van pigmentvlekken.


Zeker die eerste zonnestralen willen we mee pikken. Want zo kunnen we al met een mooi kleurtje de zomer in. Begrijp me niet verkeerd, ik ben zeker ook zo iemand. Maar toch ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Het mooi kleurtje is voor mij deze schade niet waard. De huid is ons grootste orgaan en toch lijken we hier minder mee bezig te zijn.Voor mezelf en de klanten van Bellemi ben ik dus op zoek gegaan naar een gezond alternatief. Een grote voorwaarde om een merk aan te brengen bij mijn klanten is cruelty free. En zo kwam ik bij He-Shi terecht. Een huidverbeterend alternatief want dankzij de unieke formule gebaseerd op vitamine E en Aloë Vera zal deze onze huid niet uitdrogen maar zelfs hydrateren. De DHA (het ingrediënt dat voor ons kleurtje zorgt) is 100% natuurlijk en gebasseerd op suikerriet en suikerbiet.


Hoe gebruik je nu zo'n zelfbruiner het best:

Stap 1: Voorbereiding

Hoe beter je huid is voorbereid, hoe langer het effect blijft.

Je kan je huid best scrubben voor het aanbrengen van de producten. Een zelbruiner hecht zich aan de huidoppervlakte. Dit is de huidlaag dat ook onze dode huidcellen bevat. Zonder te scrubben zal de zelfbruiner zich dus hechten aan deze dode huidcellen en zijn we ons kleurtje sneller weer kwijt.


He-shi heeft hiervoor de exfoliating gloves. Een aangename, snelle manier om je huid te scrubben. Je doet de handschoenen aan, brengt douchegel aan op de handschoenen en gaat deze aanbrengen met cirkelvormige bewegingen onder de douche.


Stap 2: Kies je favoriete He-Shi zelfbruiner.

Elk product is geschikt voor lichaam en gelaat. Indien je graag meer info had over de producten, hier komt snel een aparte blog over. Op die manier wordt deze niet te lang ;).


Stap 3: Geniet van je kleurtje!

Nu kan je 5 tot 10 dagen van je kleurtje genieten. Je kan dit ook onderhouden door de day to day te gebruiken. Deze werkt als een body lotion om je kleur langer mooi te houden.Tot slot ga ik al een antwoord geven op enkele veelgestelde vragen


Is He-She geschikt voor iedereen?

Deze producten zijn voor iedereen en elk huidtype geschikt. Door de structuur van de producten kunnen ook mannen deze zelfbruiners gebruiken. Ook is iedere formule geschikt voor iedere huidteint omdat deze zich aanpast naar de individuele huidskleur, wat een natuurlijk resultaat geeft.Laat He-Shi vlekken achter op kledij? Hoe snel kan ik me terug aankleden?

Het kan dat de producten een kleine waas op de kleding achterlaten, maar deze kunnen in de wasmachine uitgewassen worden. Het wordt wel aangeraden om donkere losse kledij te dragen na het aanbrengen van de producten. Ma 5 minuten kan je de kleding al dragen. Dan is het product al opgedroogd.


Wanneer mag ik me douchen?

Dit is afhankelijk van het product dat je gebruikt. Op één product na wordt aangeraden om 6 tot 8 uur niet in contact te komen met water. Het is zelfs beter om deze producten 's avonds voor het slapen gaan aan te brengen. Het oppervlakkige bruin (de see where you go formule) zal tijdens het douchen eraf gaan. Dep uw huid dan droog, niet wrijven.


Beschemen deze producten me tegen de zon? Zal ik nog natuurlijk bruinen?

Er zit geen SPF in deze producten, dus het zal je niet beschermen tegen de zon. Blijf je dus altijd insmeren met een zonnecrème ook als je al de bruine kleur van de zelfbruiner hebt. Je kan wel nog natuurlijk bruinen. Zoals reeds uitgelegd hecht de zelfbruiner zich aan de buitenste huidlaag en niet aan de cellen in onze huid. Indien je bruint via de zon zijn dit wel cellen in de huid dat verkleuren en voor de bruine teint zorgen.


Hoe voorkom ik strepen met zelfbruiner? En hoe voorkom ik dat mijn handen mee gebruind zijn?

Al deze zelfbruiners hebben een see where you go formule. Je ziet duidelijk waarde geweest bent en duidelijk waar je nog niet geweest bent. Breng de producten in cirkelvormige bewegingen aan op het lichaam, zo voorkom je ook strepen. Indien je de tanning mit gebruikt heb je een beschermlaag tussen de buitenkant van het washandje waar je het product aanbrengt en je hand. Het product kan hier niet doordringen en je hebt dus ook geen gebruinde handpalmen. Gebruik je deze tanning mit niet leg dan een nat washandje klaar om de binnenkanten van je handen terug vrij te maken van product.


Heb je specifieke vragen of is er iets niet helemaal duidelijk, stel ze dan zeker via bericht!


Liefs

Emilie


Bron: He-Shi

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven