Workshops 

Sinds oktober 2020 is er bij Bellemi ook de mogelijkheid om workshops te boeken. Zowel in groep als privé kan je leren hoe je zelf aan de slag gaat met make-up en skincare. 

Lees snel verder om er alles over te weten te komen! 

Skincare Workshops 

Skincare werkt, maar je moet weten hoe. 

Onder dat motto ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om skincare naar jou als klant te brengen. Aan de hand van een interactieve workshop ga je zelf naar je huid kijken en naar wat de noden van jouw huid zijn of waar je aan wilt werken. 

Dan ga je zelf een gelaatsverzorging uitvoeren met de producten van Ahava zoals je dat zelf thuis kan doen. 

Na afloop krijg je een goodiebag mee naar huis en een op maat gemaakt skincare plan. Zodat je hier altijd naar kan teruggrijpen.

Privé gaat dit door in het salon in Meerhout.

Een groepsworkshop is mogelijk op verplaatsing, voor verdere info mag je altijd contact met ons opnemen. 

Make-up workshops 

Ben jij op zoek naar een snelle alledaagse make-up look of wil je net iets anders doen dan de look die je alle dagen gebruikt? Boek dan snel jouw privé make-up workshop. 

Samen gaan we kijken welke kleuren wat kunnen betekenen voor jouw huid, kleur van je ogen of het contouren van je gelaat. 

Praktisch ga ik alles aan één kant voordoen en jij werkt de andere kant af. Zo ga je naar huis met een nieuwe look én heel wat praktische tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

COMING SOON: Groepsworkshop make-up 

0478325050

©2020 door Bellemi. Met trots gemaakt met Wix.com